The One Minutes

Een selectie van de ‘Snack or Food Pill?’ serie, vierentwintig jonge kunstenaars en filmmakers nodigen je uit op een tijdreis.
Ging de reis naar genoegen? Was het prettig of vervelend? Heb je genoten van snacks of eetpillen?
De geselecteerde 60 seconde sciencefictions waren verzonden uit Kameroen, Colombia, India, Nederland, Spanje, Peru, Groot Brittanië en de verenigde staten en zijn samengesteld door het Sandberg Design Department.


A selection from the ‘Snack or Food Pill?’ serie, twenty-four young artists and filmmakers invite you on a travel through time.
Did your travel go smoothly? Was it a blessing or a burden? Did you enjoy snacks or food pills?
The selected 60 second sciencefictions were sent in from Cameroon, Colombia, India, Netherlands, Spain, Peru, United Kingdom and United States and were curated by Sandberg Design Department.

Hoe werkt het

Kijk op de kaart waar je bent en kies een bank om te starten en loop er naar toe. Je kan de filmpjes op de bankjes bekijken als je internet op je telefoon hebt. Veel plezier!

Start bij de bank bij de stadsbrug

Scannen / NFC

Deze scanplaat kun je scannen middels de QR-code of gebruik de ingebouwde NFC-chip. Met de meeste moderne telefoons is het mogelijk de NFC-chip te gebruiken. QR-code scannen doe je met de camerafunctie van je telefoon.

Alles over de Hanzebankjes vindt je hier http://hanzebankje.nl/

Extra info

The One Minutes Foundation produceert en distribueert video’s van één minuut vanuit artistiek uitgangspunt en biedt een internationaal podium voor mensen om te creëren, te betrekken en te verbinden. The One Minutes beweegt zich zowel in de voorhoede van de internationale hedendaagse kunst, als in educatie, welzijn en ontwikkelingswerk en verbindt deze met elkaar. Ze stelden onder andere tentoon in Power Station of Art in Shanghai, National Gallery of Iceland in Reykjavík en Whitney Museum of American Art in New York. Om de maand publiceert The One Minutes Foundation een nieuwe serie films, die onze perceptie van en onze verhouding met bewegend beeld onderzoeken. Musea en culturele organisaties over de hele wereld zijn geabonneerd op de series.
Stuur je video’s in en doe mee aan het project!
http://theoneminutes.org/participate